Zelf aan het werk of acquisitie uitbesteden?

Zelf aan het werk of acquisitie uitbesteden?

Het uitbesteden van je sales of acquisitietraject is niet vanzelfsprekend….

Bij Acquisitieuitbesteden.com snappen wij dat de benadering van potentiële klanten en klanten nauw sluit. Dat laat je niet zomaar door een ander doen. Want: uw eigen salesmensen kennen de organisatie door en door, hebben productkennis en weten beter hoe interne processen lopen. Maar: in hoeverre is er werkelijk aandacht voor koude acquisitie? Wordt er daarvoor geïnvesteerd in het eigen salesteam?

Vijf argumenten om het uitbesteden van acquisitie te overwegen:

• U beschikt over een partner met inlevingsvermogen.
Het Acquisitie.org team dat voor uw organisatie aan de slag gaat, is intensief getraind. Door onze start-training en evaluatiemomenten zorgen we dat de acquisiteurs met informatie over het bedrijf, de activiteiten, de propositie en de markt gaan bewerken. Uw eigen organisatie zorgt daarbij voor de overdracht van productinhoudelijke kennis. Identiteit en kwaliteit zijn zo optimaal gewaarborgd.

• U houdt volledige grip op de acquisitie/verkoop.
Als u met Acquisitie.org in zee gaat, zult u merken je dat wij uw vaste salesteam continu begeleiden, bijsturen en coachen. Behalve de contacten met de vaste aanspreekpersoon binnen onze organisatie, bieden we ook realtime en online inzicht in onze verrichtingen:

• U bent verzekerd van nieuwe leads.
Met de zorg voor bestaande klanten is er doorgaans weinig aandacht voor koude acquisitie. Acquisitieuitbesteden.com staat voor een doelgerichte aanpak bij het verwerven van nieuwe klanten. We benaderen prospects, kwalificeren, en maken waar nodig een afspraak voor uw salesteam.

• U heeft toegang tot een schat aan informatie.
Acquisitie.org verrijkt uw klantendatabase van meet af aan met markt-, doelgroep- en klantinformatie. Daardoor kunnen niet alleen uw mensen sneller en beter schakelen, het helpt u ook bij het aansturen van communicatie, productontwikkeling en service. Kennis is macht en in deze tijd wilt u meer dan ooit concurrerend zijn.

• U houdt de kosten in de hand.
Met geheel of gedeeltelijke uitbesteden van uw verkoop en acquisitie worden vaste kosten variabel. U bent flexibeler en betaalt enkel voor de door ons geleverde diensten. Met heldere afspraken vooraf bent u verzekerd van een partner die zich voor de volle honderd procent inzet.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak!

Deel dit bericht:

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    *