Werkwijze

a-teamOp basis van een grondige inventarisatie vindt er overleg plaats met het gehele team, waarna wij een advies inclusief begroting en realistische doelstelling uitbrengen. Hierdoor weet u vooraf altijd waar u aan toe bent, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Voor iedere behoefte en voor elk budget leveren wij een maatwerkoplossing. De acquisiteurs van Acquisitie.org nemen hun gesprekken op en delen tijdens de ingehuurde periode alle kennis en informatie met u als opdrachtgever.

Maatwerk

Op basis van het advies, beginnen we meestal met een testperiode van vier weken, gevolgd door een evaluatie. Door deze werkwijze kunnen wij bewijzen wat we waard zijn en houdt u als opdrachtgever grip op het acquisitieproces.

Acquisitie.org werkt op basis van uren, leadfee en no cure no pay.

Uren – De uren die wij acquireren, hebben voor Acquisitie.org altijd als doel meer dan een return on investment op te leveren. De investering die u doet, moet terugverdiend worden en als kapstok dienen voor een gezonde samenwerking. Met als gezamenlijk doel de groei van uw bedrijf en meer omzet.

Leadfee – Voor de afspraken die wij voor u inplannen rekenen wij een leadfee. De afspraken worden volledig gerapporteerd. Daarnaast kunnen wij u of uw medewerkers instrueren, alvorens de afspraken bezocht of nagebeld worden. Op deze manier is maximale conversie gegarandeerd.

No cure no pay acquisitie – Na een inventarisatieperiode op uurbasis, kunnen wij gezamenlijk een no cure no pay tarief afspreken. Dit betekent dat u pas afrekent wanneer er resultaat wordt behaald.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak!