Over ons

acquisitie-org-logoAcquisitieUitbesteden.com is een initiatief van Acquisitie.org dat is begonnen als een online platform, waar kennis wordt gedeeld door salesprofessionals. Omdat wij meer en meer aanvragen binnenkregen met betrekking tot het uitbesteden van acquisitie, hebben wij zelf de handschoen opgepakt en is er nu AcquisitieUitbesteden.com.

Wij hebben vanuit ons enorme netwerk een team van acquisiteurs geformeerd, dat elke branche kan bedienen en iedere acquisitieopdracht aankan.

Wie zijn wij?

Acquisitie.org is een samenwerkingsverband van salesprofessionals, die in verschillende branches meetbaar van toegevoegde waarde zijn geweest voor bedrijven. In het verleden behaalde successen bieden natuurlijk geen garanties voor de toekomst.

Daarom zijn een aantal gerenommeerde acquisitiebedrijven en acquisiteurs samen gaan werken. We coachen elkaar, houden ruggespraak en helpen elkaar via onze netwerken sneller aan tafel bij de juiste partijen, voor onze opdrachtgevers. Deze werkwijze heeft zich keer op keer bewezen als een succesformule en waarborgt onze kwaliteit.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak!