5 redenen voor het uitbesteden van uw telefonische acquisitie

5 redenen voor het uitbesteden van uw telefonische acquisitie

Veel ondernemers overwegen om bedrijven op te bellen om hun bedrijf en aanbod onder de aandacht te brengen, maar hoeveel van hen overwegen het om telefonische acquisitie uit te besteden? Veelal realiseert men zich niet, dat telefonische acquisitie een kunst op zich is en uitbesteden dus een logische keuze. Dus wat kunt u verwachten wanneer u uw telefonische acquisitie gaat uitbesteden? Hieronder een aantal redenen waarom u de sprong zou moeten wagen.

1. Ervaring – De nummer een reden waarom u uw telefonische acquisitie zou moeten uitbesteden, is de schat aan ervaring waar u van profiteert wanneer u zaken doet met een professionele partij. Hebben uw eigen werknemers ervaring met telefonische acquisitie? Bij de meeste bedrijven is dat niet het geval en telefonische acquisitie verschilt compleet van andere vormen van sales of marketing.

U kunt niet verwachten dat uw beste verkoper of accountmanager koude (telefonische) acquisitie kan omzetten in serieuze leads. Er is jarenlange ervaring nodig om de kennis te vergaren over wat werkt en wat niet.

2. Onderzoek – Voor u begint met telefonische acquisitie, is het belangrijk om onderzoek te doen naar de verschillende bedrijven die u wilt bellen. U moet bijvoorbeeld weten wie u moet hebben, wie de beslissingen neemt, hoe laat u het beste kunt bellen, etc. Al deze factoren maken een groot verschil in het succes dat u wel of niet zult hebben.

De meeste werkgevers hebben niet de tijd of de kennis om op een slimme manier onderzoek te doen, voor ze beginnen met hun telefonische acquisitie. Daarom is het verstandig om ook dit (naast de telefonische acquisitie zelf) uit te besteden.

3. Tijd – Een ondernemer kan het zich niet veroorloven om zijn werknemers iets anders te laten doen dan waarvoor hij ze heeft aangenomen. Als het goed is, is er altijd iets te doen en kunt u uw business niet laten draaien, wanneer uw werknemers de hele dag aan het bellen zijn en bezig zijn met iets waar ze de capaciteiten niet voor bezitten of voor getraind zijn om er succesvol in te zijn.

Daarnaast heeft er u zelf waarschijnlijk al helemaal geen tijd. Daarom is telefonische acquisitie uitbesteden een slimme oplossing.

4. Resultaten – Telefonische acquisitie is een vrij delicate manier van acquisitie plegen, omdat de meeste mensen niet zitten te wachten op telefoontjes van personen of bedrijven die ze niet kennen. Er is een zekere bekwaamheid voor nodig om niet alleen iemand te bellen die u niet kent, maar er ook nog eens voor zorgen dat ze naar u luisteren. Laat staan dat ze uiteindelijk gaan kopen.

U zult veel betere resultaten zien wanneer u uw telefonische acquisitie uitbesteedt aan een professionele partij.

5. Return on investment – Omdat u betere resultaten behaalt wanneer een professional uw telefonische acquisitie verzorgd, krijgt u ook een veel betere return on investment ( ROI). Reken maar uit wat u uw medewerkers betaalt en vergelijk dat eens met de investering bij een salesorganisatie die alles uit handen neemt.

Kijk vervolgens naar het percentage van de telefoontjes die uiteindelijk een kwalitatieve lead worden. U zult ontdekken dat dit percentage aanzienlijk hoger ligt bij de professionals en u dus in verhouding veel meer leads ontvangt voor uw investering.

Telefonische acquisitie uitbesteden aan een betrouwbare businesspartner

Wij kunnen u helpen bij het uitbesteden van uw telefonische acquisitie. Wij begrijpen wat er nodig is om succesvol te zijn op dit onderdeel van uw business en staan garant voor resultaat. Onze ervaring, procesbewaking slimme oplossingen en volledig transparante manier van werken zorgen voor een optimaal rendement.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke acquisitievraagstuk.

Afspraak maken!

Deel dit bericht: