10 redenen voor het uitbesteden van uw acquisitie

10 redenen voor het uitbesteden van uw acquisitie

Acquisitie uitbesteden is de ideale oplossing voor veel organisaties. Hier zijn de top tien redenen voor het gebruik van ‘virtuele’ salesprofessonals.

1. Beste in hun soort – De meeste bedrijven hebben gewoon geen toegang tot de top salesmensen. Hoog presterende salesprofessionals vragen om een aantrekkelijk beloningspakket. Het is een zeer veeleisende baan, en elk jaar besluiten een aantal van deze toppers, wegens combinatie familie en werk en om meer balans in hu leven te krijgen, om part-time te gaan werken voor zichzelf. Juist deze topkwaliteit salesmensen kunnen nu voor u werken. Ze zijn ervaren, intelligent, hebben een bewezen track record, zijn vertrouwd met uw branche, producten en diensten en op de hoogte van de laatste trends in sales.

2. Gericht – Bij AcquisitieUitbesteden.com, zullen deze professionals werken op uw rekening. De hele dag zijn ze volledig gericht op de verkoop van producten en diensten voor uw bedrijf. De professional zal niet afgeleid worden door collega’s interne processen of wisselende diensten.

3. Flexibiliteit – Bij AcquisitieUitbesteden.com, kunt u kiezen tussen een persoon die voor een dag per week werkt of een team dat werkt voor het hele jaar. Het is gemakkelijk om te wisselen van het ene schema van naar het andere, en weer terug.  kan anticiperen op uw wensen.

4. Schaalbaarheid – Plotselinge toename van de activiteit is geen probleem bij AcquisitieUitbesteden.com. Extra mensen kunnen op een project met onmiddellijke ingang worden ingezet. Opschalen is nooit een probleem voor ons.

5. Gemakkelijke budgettering – Door uw acquisitie uit te besteden is het zeer eenvoudig uw interne budgettering sluitend te maken. U weet de kosten van te voren, en dat zal niet veranderen.

6. Geen werving en opleidingskosten – Wanneer u zelf een salesteam formeert kost dat tijd. U zult wervingskosten maken en moeten investeren in opleiding. Wanneer u kiest voor outsourcing van uw sales vallen deze kosten en zorgen weg.

7. Minimaliseer risico’s – Wanneer u iemand in dienst neemt, neemt u een groot risico. Verwachtingen worden niet ingelost of de persoon past niet in uw organisatie. U hebt een groot probleem wanneer uw nieuwe werknemer niets verkoopt en verliest veel tijd en geld. Door het uitbesteden van uw acquisitie kunt u bijvoorbeeld eerst een maand proefdraaien en zijn de risico’s minimaal

8. Geen Administratie – Doordat u uw acquisitie uitbesteedt heeft u geen extra administratie, enkel het betalen van een factuur. Wanneer u mensen in dienst neemt betaalt ook u voor de gehele administratie van deze krachten.

9. Geen overheadkosten – Uw ingehuurde salesteam belt niet met uw telefoons, gebruikt zijn eigen computers, koopt zijn eigen koffie, etc. U hoeft dus niet extra te investeren in werkplekken.

10.Het is een grote trend in het bedrijfsleven – Binnen de zakenwereld worden deze processen steeds vaker uitbesteed. Van kleine start-ups tot grote multinationals wordt steeds vaker gekozen om hun sales of acquisitie traject te outsourcen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Maak een afspraak!

Deel dit bericht: